Døråpner til arbeidslivet

Døråpner til arbeidslivet Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,21 MB
FILNAVN
Døråpner til arbeidslivet.pdf
ISBN
7605319166556

BESKRIVELSE

Døråpner til arbeidslivet er en viktig bok for fagpersoner og andre som på ulike måter jobber for å støtte, veilede og følge opp mennesker som trenger bistand for å få og beholde jobb. Forfatterne hever blikket over tiltaksapparatet og inntar et mer overordnet perspektiv på arbeidsinkludering, illustrert gjennom teoretiske betraktninger og praktiske eksempler. Et sentralt budskap i boken er at arbeidsinkludering i bunn og grunn handler om å ivareta enkeltmenneskers ønske om å bli sett og hørt, bli stilt hensiktsmessige krav til, få mulighet til å bli produktive medarbeidere og bli tatt på alvor i arbeidslivet. For å oppnå dette trengs en fornuftig sammensetning av metode, kompetanse, innsikt, engasjement og kunnskap om dynamikken i arbeidslivet.

1.januar 2015 startet Telenor Open Mind et samarbeid med NAV for å få mennesker tilbake til arbeidslivet. Døråpner til arbeidslivet. Stadig flere innvandrerkvinner kommer ut i arbeid gjennom jobbsjansen, viser ny rapport.

Stadig flere innvandrerkvinner kommer ut i arbeid gjennom jobbsjansen, viser ny rapport. For Maryam fra Iran ble programmet inngangsporten til jobben hun drømte om. - Bemanningsbransjen er en døråpner til arbeidslivet, sier HR-direktør Elham Binai i Adecco.

RELATERTE BØKER