Drømmen om England

Drømmen om England - Jens M. Johansson, Lars Backe Madsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jens M. Johansson, Lars Backe Madsen
DIMENSJON
4,35 MB
FILNAVN
Drømmen om England.pdf
ISBN
4351555595925

BESKRIVELSE

Drømmen om England Med en stresskoffert full av gamle fotballkort har to av landets beste featurejournalister reist til fotballens hjemland England for å møte sine gamle helter. Lars Backe Madsen og Jens M. Johansson har vunnet priser sammen for sin maktkritiske gravejournalistikk i Dagens Næringsliv. Denne boka handler imidlertid om det de virkelig er opptatt av. Drømmen om England er en skrå, kulturhistorisk reise i fotsporene til gamle helter fra 70- og 80-tallets fotballkort. Langt fra de macho og skråsikre bøkene som til nå er skrevet om fotball, gir forfatterne en litt engstelig guide til det menn fyller sine hjerner med. Vi burde kanskje holde kjeft om det, men vi sier det likevel: Drømmen om England er tidenes morsomste fotballbok.

august 2006 , Trening Sogndal , Eirik Bakke på trening Birgitte B. Lygre .

Fire gamle venner fra Blur klarer å lage relevant musikk. Fra venstre Graham Coxon, Damon Albarn, Alex James og Dave Rowntree.

RELATERTE BØKER