Gift og forgiftninger i Norge

Gift og forgiftninger i Norge - Erik Andrew | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Andrew
DIMENSJON
10,74 MB
FILNAVN
Gift og forgiftninger i Norge.pdf
ISBN
5888386206550

BESKRIVELSE

Forfatteren tar oss med gjennom vår egen giftige historie, og avdekker hvilke mulige dødelige gifter vi omgir oss med i dag. Boka avslører sentrale hemmeligheter i norsk forgiftningshistorie, og forteller om alt fra giftmord og naturgifter, til legemidler, rusmidler, kjemikalier og bakterier som dreper. Forfatteren øser av sin omfattende kunnskap og gir en enkel, men grundig innføring i akutte forgiftninger i Norge før og nå.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Behandlingsanbefalinger ved akutte forgiftninger, utarbeidet av Giftinformasjonen.

med. Giftig og ufarlig. Edderkoppen er nemlig et rovdyr, og giften bruker den til å drepe andre småkryp.

RELATERTE BØKER