Grep om begreper

Grep om begreper - Helle Ibsen, Ingvild Aas Grove | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helle Ibsen, Ingvild Aas Grove
DIMENSJON
9,48 MB
FILNAVN
Grep om begreper.pdf
ISBN
9145378380944

BESKRIVELSE

- en veiledningsbok med en teoretisk forankring og en praktisk beskrivelse av hvordan metodikken Grep om begreper kan gjennomføres. Bakerst i boka finner du forslag til samtale og aktiviteter, samt kopioriginaler. - ti øvingshefter som hver representerer et hovedbegrep - en magnettavle og magnetbilder til hvert øvingshefte.

Det fokuseres på ordenes innhold, form og bruk. Det kan dreie seg om ord hentet fra barn og unges hverdag, fagplaner eller andre ord man gjerne vil at de skal forstå. Pris: 2941,-.

Tallteori. Læren om egenskapene hos de hele tall, for eksempel det som angår oppspalting i faktorer, delelighet og primtal.

RELATERTE BØKER