Salgsledelse

Salgsledelse - Petter A. Berg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petter A. Berg
DIMENSJON
10,86 MB
FILNAVN
Salgsledelse.pdf
ISBN
4235903883346

BESKRIVELSE

Å lede en selgergruppe til nødvendige salgsresultater er en av de mest kritiske leder­oppgaver som finnes. Uten tilfredsstillende salgsresultater får de fleste salgsorganisasjoner store problemer. Sentralt for å oppnå resultater står salgslederens evne til å utvikle sine medarbeidere og frigjøre deres talenter. Bokens hovedhensikt er å fremme en slik prosess. Dersom et slikt mål skal nås, må salgslederen beherske coaching som lederatferd. Salgsledelse retter søkelyset mot seks coachingarenaer hvor salgslederen setter denne coachingatferden i sentrum: medarbeidersamtale, opplæring, trening og praktisering, problemløsning, målsetting og planlegging.

Berg fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202312084 Salgsledelse handler om å skape resultater via andre og det stilles store krav til resultatoppnåelse, samtidig som mellommenneskelige relasjoner skal ivaretas.

Salg og salgsledelse er realitetenes verden og i markedsorienterte bedrifter er det vesentlig hva som har blitt solgt, hva som ikke ble solgt og hva skal selges til hvem. Salgsledelse er ikke annerledes enn annen ledelse. Det er de samme menneskelige mekanismer man skal forholde seg til.

RELATERTE BØKER