Sykling og anatomi

Sykling og anatomi - Jennifer Laurita | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jennifer Laurita
DIMENSJON
6,31 MB
FILNAVN
Sykling og anatomi.pdf
ISBN
5594774231941

BESKRIVELSE

I denne boka finner du en lang rekke utvalgte øvelser beregnet på å trene de musklene som syklister bruker mest. Boka er beregnet på alle syklister, fra dem som tar seg en tur i helga til dem som trener for delta i ritt. Her finner du tydelige trinn-for-trinn-instrukser med illustrasjoner, alle med nyttige tips om hvordan øvelsene utføres korrekt, og hva du bør unngå. Andre bøker i serienMuskelbygging og anatomi / Løping og anatomi / Anatomi og styrketrening

Du finner også tips til hvordan du setter i gang, hva du burde ha på deg, hvilke løpeunderlag som er best, hvordan indentifisere, forebygge og behandle vanlig løpeskader, samt mye mer. Dette er boka for alle som vil ... Modul 3: Fysiologi og anatomi Etter gjennomført modul skal kursdeltakerne: -Ha grunnleggende kjennskap om funksjonell anatomi og fysiologi relatert til sykling.

Bok Den nye norsken Guleed Abdi pdf. Bok Det hjelper ikke å blunke Lene Ask pdf. Kjøp Anatomi og muskelbygging fra Tanum For å bygge muskler, må du vite hvordan de fungerer, og i Muskelbygging og anatomi hjelper den personlig treneren Craig Ramsay deg gjennom noen av de beste øvelsene for å bygge opp og styrke viktige muskelgrupper. Denne boka er en detaljert guide for løpere og inneholder et omfattende treningsprogram beregnet på å styrke og tøye muskelgruppene som belastes under løping og jogging.

RELATERTE BØKER