Veier til helhet

Veier til helhet - Anna Ramskov Laursen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Ramskov Laursen
DIMENSJON
8,80 MB
FILNAVN
Veier til helhet.pdf
ISBN
4205150968915

BESKRIVELSE

En innføringsbok i kristen meditasjon, og om hvordan man kan meditere. Boka presenteres elleve meditasjonsformer fra kristen tradisjon på en enkel og lettlest måte. Meditasjonsformene er hentet fra et tidsspenn på 2000 år og fra både protestantiske, katolske, keltiske, ortodokse og østlige tradisjoner. Alle er de veier til det samme målet: til oss selv og til Gud, til helhet og til enhet med alt. Anna Ramskov Laursen er teolog og arbeider som prest i Den norske kirke. Hun har fordypet seg i kristen spiritualitet og meditasjonspraksis og er utdannet leder innenfor kristen dypmeditasjon

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788254312223 Blogg om helse og livsstil. Hjemmebehandlinger mot hårtap .

Men det perfekte vil han ikke streve etter. - Hvis ikke religionen din gjør deg i stand til å omfavne mer og mer - ha mer nåde, medfølelse og tilgivelse - så har du ikke rett religion. Veier til helhet lær å meditere i kristen tradisjon Laursen, Anna Ramskov.

RELATERTE BØKER