Vevboka

Vevboka - Inger Johanne Rasmussen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger Johanne Rasmussen
DIMENSJON
10,98 MB
FILNAVN
Vevboka.pdf
ISBN
5499623302028

BESKRIVELSE

VEVBOKA, tekstiler og redskap er en lære#31;bok i vevhåndverket. Boka kan brukes av nybegynnere som vil lære veving helt fra bunnen. Men den inneholder også så mange ulike bindinger og vevmetoder at selv godt rutinerte vevere vil finne mve nytt materiale. Boka er delt inn i flere fagdeler, blant annet en bindingslæredel, en trinn-for-trinn manual i hvordan en vev settes opp, og en del som omhandler egenskaper ved vevde tekstiler og hvor#31;dan veveren kan få fram ulike vevnader som blanke, buklete, plisserte, mønstre#31;de, luftige, tette osv

Smettevevning. Til denne vevart hører i første rekke billed- og åklevevningen. Vevboka - tekstiler og redskap kr 398,00.

Boka er ei kombinert grunnbok og oppslagsbok, både for nybegynnere og for den som allerede har vevd en del. Den viser hvordan man setter opp veven og har.. VEVBOKA, tekstiler og redskap er en lærebok i vevhåndverket.

RELATERTE BØKER