Alder ingen hindring

Alder ingen hindring - Linn-Heidi Lunde | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linn-Heidi Lunde
DIMENSJON
8,68 MB
FILNAVN
Alder ingen hindring.pdf
ISBN
7504249432617

BESKRIVELSE

Hva innebærer det å bli eldre? Du kan påvirke din egen aldring!Norske kvinner og menn har høy forventet levealder. Det er et privilegium å bli eldre i et land med våre helse- og velferdsgoder. Likevel frykter vi alderdommen og betrakter aldring og det å bli eldre som en livsfase preget av forfall. Å bli eldre innebærer både biologisk, psykologisk og sosial endring. Denne boken viser deg at du kan påvirke din egen aldring.Vekst og utvikling foregår fra vi blir født til vi dør. Aldring og alderdom er derfor preget av en stor variasjon fra person til person. Å være engasjert og i aktivitet stimulerer kropp og hjerne og bidrar til vitalitet og trivsel. Mental innstilling er av stor betydning for hvordan siste del av livet blir. Det er derfor viktig at du ikke lar deg begrense av vanlige stereotypier om at alderdommen er preget av sykdom og ensomhet.I denne boken gir psykologLinn-Heidi Lunde deg innblikk i hva det innebærer å bli eldre. Hun viser deg mangfoldet i måter å leve livet i alderdommen på, og anskueliggjør at alder ikke trenger å være en hindring for livsutfoldelse.

Hvordan ser vi klatrere på prestasjon når vi blir eldre? Peker alle piler nedover eller er det kanskje heller at vi blir late og skylder på ytre årsaker? Av: Redaksjonen. Mandag 16.

Terje Liltvedt (66) har vært lærer hos Sonans i syv år, og selv om han er en av våre eldste lærere er han også en av de mest oppdaterte når det kommer til ny og moderne teknologi. - Terje er morsom og engasjert, og får alt til å virke spennende. NRK svarer Bjørn Eidsvåg: - Alder ingen hindring 22.10.2019.

RELATERTE BØKER