I den tomme varmen

I den tomme varmen - André du Bouchet | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
André du Bouchet
DIMENSJON
4,40 MB
FILNAVN
I den tomme varmen.pdf
ISBN
1692323145009

BESKRIVELSE

André du Bouchet (1924-2001) måtte flykte fra alt i ungdommen. Da han kom tilbake til Frankrike som ung voksen, var språket som han kjente landet sitt gjennom, blitt utilgjengelig for ham, «slik man er utilgjengelig for seg selv». Diktsamlinga I den tomme varmen fra 1961 sprang ut av utallige turer til fots, med penn og papir i hendene, hvor forfatteren gjorde et innstendig forsøk på å komme i kontakt med landskapet sitt igjen gjennom poesien. Det er et av de viktigste verkene i fransk etterkrigspoesi. Gjendiktet til norsk av Erlend Wichne.

Når du kommer til den tomme stripen av noriarket dypp fingertuppene i litt vann og smør som «lim» på arket slik at det fester seg. Han har nettopp skrittet gjennom den tomme salen for å motta P3-prisen 2019 av programleder Christine Dancke, og nå gjentas seansen for kameraene. - Jeg merker at jo bedre det har gått med musikken, jo mindre tid har jeg fått til å lage musikk.

Denne selvmotsigende sammenstillingen viser seg å være talende for Bouchets bok. Disse «strendene» er tomme for folk, så nudistfaktoren er høy. Vi nyter alt fjellet har å by på og veksler mellom fisking, bading, soling, vandring og topptur.

RELATERTE BØKER