En ulykkelig kjærlighet

En ulykkelig kjærlighet - Wolfgang Koeppen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Wolfgang Koeppen
DIMENSJON
7,43 MB
FILNAVN
En ulykkelig kjærlighet.pdf
ISBN
5371034322294

BESKRIVELSE

Friedrich har møtt Sibylle - en ung, vakker skuespillerinne og femme fatale. Omsvermet av ikke mindre enn fem menn spiller hun seg ut i et av den tyske mellom.krigstidens kabaretmiljøer, Friedrich er som besatt; som en søvngjenger famler ingeniørstudenten seg frem blant ulovlige innvandrere, kunstnere og demimonde, hele tiden med ett mål for øye: å påkalle den elskede Sibylles oppmerksomhet. Ha må ha henne! Wolfgang Koeppens debutroman ble straks en internasjonal suksess da den utkom i 1934. Med sine sterke erotiske undertoner virket den provoserende på sin samtid. Bare to år etter utgivelsen ble den bannlyst av nazistene.

Laura Dean vil, derimot, ikke bare være sammen med Freddy. Her går grensen mellom ulykkelig forelskelse og et «hekt»: ... Sammen med Gran utga hun boka «Hekta på et håp om kjærlighet» i 2011, ...

Forfatteren beskriver kjærligheten som en naturkraft vi ikke har kontroll over. Ulykkelig — Vi forelsker oss fremdeles, og vi elsker ulykkelig fremdeles. Å kunne gjenkjenne tegnene på et ulykkelig forhold er svært viktig.

RELATERTE BØKER