Friluftsliv og uteliv i barnehagen

Friluftsliv og uteliv i barnehagen - Torbjørn Lundhaug, Henrik Rosted Neegaard | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torbjørn Lundhaug, Henrik Rosted Neegaard
DIMENSJON
4,49 MB
FILNAVN
Friluftsliv og uteliv i barnehagen.pdf
ISBN
7107399610583

BESKRIVELSE

Friluftsliv og uteliv i barnehagen er en profesjonsrettet og forskningsbasert bok. Formålet er å inspirere til å ta med barna på tur. Boka gir et solid faglig fundament for å planlegge, gjennomføre og evaluere turer. Sentrale temaer er naturopplevelse, sikkerhet, risikomestring, ledelse og profesjonalitet. I boka presenteres 8 forslag til turer med barnehagen som kan brukes som utgangspunkt for videre arbeid med friluftsliv og uteliv i natur.Målgruppa er barnehagelærerstudenter og alle som arbeider i barnehagen. Den er også aktuell for forskere og undervisere i sektoren.Boka har nettressurser, naturhelsebevegelse.cappelendamm.no.

Sentrale temaer er naturopplevelse, sikkerhet, risikomestring, ledelse og profesjonalitet. Uteliv i barnehagen . Vi ønsker å gi barna et positivt forhold til natur og friluftsliv gjennom unike uteopplevelser hver eneste dag! Uteliv handler om å bli glad i naturen, og å ha respekt for den.

Lek i naturen gir barna naturopplevelser, kreativitet, kroppsbeherskelse og sanseinntrykk. Undersøkelser viser at barn som har mulighet til lek i variert utemiljø får bedre koordinasjon, bedre balanse og bedre orienteringsevne. Friluftsliv og uteliv i barnehagen er en profesjonsrettet og forskningsbasert bok.

RELATERTE BØKER