Mestring av rus og psykiske problemer

Mestring av rus og psykiske problemer - Rolf W. Gråwe, Bente Espeland, Marit Holter | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rolf W. Gråwe, Bente Espeland, Marit Holter
DIMENSJON
12,51 MB
FILNAVN
Mestring av rus og psykiske problemer.pdf
ISBN
4646086460414

BESKRIVELSE

Dette er et gruppebasert, praktisk og strukturert trenings- og rehabiliteringsprogram for personer som har en psykisk lidelse og en ruslidelse samtidig (både alvorlige og mindre alvorlige lidelser). Som de andre programmene i serien På vei til et bedre liv, er også dette laget som et lærings- og mestringskurs. Flere nyere behandlingsstudier viser at det er mulig å hjelpe personer med psykiske lidelser og rusproblemer.

Olavs Hospital v/Nidaros DPS ønsker å skape et bedre ... SINTEF - Samhandling for bedre mestring av psykiske lidelser hos unge voksne ...

Tjenesten er et frivillig og gratis lavterskeltilbud til mennesker med rus og eller psykiske problemer. Pasientene gis en helhetlig, likeverdig og individuelt tilpasset tilbud.

RELATERTE BØKER