Skolens sangbok

Skolens sangbok - Mads Berg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mads Berg
DIMENSJON
8,54 MB
FILNAVN
Skolens sangbok.pdf
ISBN
8488581387898

BESKRIVELSE

Skolens sangbok av Mads Berg hører til en av Norges kulturskatter, boka kom første gang ut i 1914. Den har et rikt og allsidig sangutvalg med mer enn 300 kjente og kjære sangnumre.Skolens sangbok tar sikte på å gi impulser til en undervisning der bruk av rytmeinstrumenter og opplæring i blokkfløytespill får en sentral plass ved siden av sang etter noter (prima vista) og lytting til musikk, en undervisning der notekunnskap innarbeides gjennom praktiske øvinger og enkle arbeidsoppgaver.

Den har et rikt og allsidig sangutvalg med mer enn 300 kjente og kjære sangnumre. Skolens sangbok tar sikte på å gi impulser til en undervisning der bruk av rytmeinstrumenter og opplæring i blokkfløytespill får en sentral plass ved siden av sang etter noter ... I mars skal Mads Bergs legendariske «Skolens sangbok» synges fra A til Å landet rundt.

Mange av sangene i boka fins på læringsressursen Kor Arti' digitals nettsted korarti.no. Mange sanger fra « Skolens sangbok » fins på korarti.no, som titusener av lærere og elever i kulturskole og grunnskole samt andre har tilgang til gjennom at deres kommune, skole o.l.

RELATERTE BØKER