Støvet, skyggen, hunden og jeg

Støvet, skyggen, hunden og jeg - Gro Dahle | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gro Dahle
DIMENSJON
7,10 MB
FILNAVN
Støvet, skyggen, hunden og jeg.pdf
ISBN
1705836669332

BESKRIVELSE

I denne diktsamlingen skriver Gro Dahle seg inn til et stille og usikkert poetisk rom, inn mot et ensomt, utsatt og mørkt subjekt.

I sin nye diktsamling skriver Gro Dahle seg inn til e... Jeg kunne spise en ku (Barnebok, Cappelen Damm, 2012) Håpe, sa gåsa (Barnebok, Cappelen Damm, 2011) Støvet, skyggen, hunden og jeg (Lyrikk, Cappelen Damm, 2011) Blomsterhandlersken (Roman, Cappelen Damm, 2010) Jeg er ikke alltid jeg (Noveller, Cappelen Damm, 2009) God natt, natt (Lyrikk, Cappelen Damm, 2009) Jeg utfører napping av hund, å da er det i beregnet ørerens og kloklipp i tiden. Jeg tar 600 kr timen for denne jobben.

Synsforstyrrelser som oppfattes som skygger og flekker i synsfeltet, tåkesyn eller flimring for øynene Synsforstyrrelser kan være ubehagelige og i blant skremmende, men de er som regel av uskyldig karakter. Sist revidert: 14.04.2020. En hund bærer et stykke kød hjem da den pludseligt opdager sin egen skygge på en bæk.

RELATERTE BØKER