3000 dyreklistremerker. Aktivitetspad. Stappfull av oppgaver, spill og aktiviteter

3000 dyreklistremerker. Aktivitetspad. Stappfull av oppgaver, spill og aktiviteter - Helen Graper, Stephanie Moss, Rachael Tew | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helen Graper, Stephanie Moss, Rachael Tew
DIMENSJON
11,88 MB
FILNAVN
3000 dyreklistremerker. Aktivitetspad. Stappfull av oppgaver, spill og aktiviteter.pdf
ISBN
5002364068533

BESKRIVELSE

Endelig en aktivitetsbok i digert format, med flere oppgaver på hver side. Her får du god plass til å tegne, fargelegge, sette inn klistremerker og løse oppgaver! Kjæledyr, husdyr, ville dyr - her kan du finne mønstere i dyrepels, øve deg på å tegne vakre dyr, løse oppgaver, spille 3 ulike brettspill, finne frem i labyrinter og fullføre bilder med mosaikk-klistremerker.

Til sammen var det fattet 918 vedtak i de 39 sakene. Mattilsynet har ansvar for beredskap, risikohåndtering og bekjempelse av dyresykdommer. Vi setter blant annet i verk overvåking, kartlegging og bekjempelse. Dyrepleierutdanningen er en treårig bachelorgrad som gir rett til autorisasjon som dyrepleier.

Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven 3000 fiiine klistremerker. Aktivitetspad.

RELATERTE BØKER