Gå opp gjengrodd sti

Gå opp gjengrodd sti - Sollaug Sárgon | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sollaug Sárgon
DIMENSJON
12,17 MB
FILNAVN
Gå opp gjengrodd sti.pdf
ISBN
1498954879276

BESKRIVELSE

Diktene er en hyllest til våren, vårsolen, livet. Samtidig blir vi minnet om forfedrenes arv, naturfolkets levevis. Her er naturlyriske skildringer. Diktene gir også et bilde av et samisk samfunn som vi synes å fjerne oss fra. Dette er en norsk gjendiktning av Sollaug Sárgons diktsamling "savvon bálgáid luottastit", som ble nominert til Nordisk Råds litteraturpris 2013. Laila Stien og Mikkel A. Gaup har gjendiktet boken til norsk.

Eivind Budsberg fortalte at en tørrsommer var det ikke vann i den gode kaldvannskjelda ved setra, de bar vann fra tjønna oppå kampen. Stien er bratt men merket og grei å gå.

Alternativt kan du gjøre det hos din kommisjonær ved å si at du vil knytte ditt spillerkort til Espedalen sti- og løypelag, eller via SMS: Send Grasrotandelen 911948982 til 2020 (911948982 er organisasjonsnummeret til Espedalen sti- og løypelag. En sti er ofte fylt med puss. I de fleste tilfeller dannes stien på utsiden av øyelokket, men noen ganger finnes en sti på innsiden av øyelokket.

RELATERTE BØKER