Jul; klistremerkebok med fortellinger fra Bibelen

Jul; klistremerkebok med fortellinger fra Bibelen - Sally Ann Wright | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sally Ann Wright
DIMENSJON
10,66 MB
FILNAVN
Jul; klistremerkebok med fortellinger fra Bibelen.pdf
ISBN
6267427581470

BESKRIVELSE

Ett av seks små hefter i serie med illustrerte fortellinger fra Bibelen. Mange klistremerker til å lime inn følger med. Illustrasjonene blir fullstendige først når en har funnet og limt inn de riktige merkene. Her kan du lese fortellingen om den første jula, om Maria, Josef og Jesusbarnet.

Illustrasjonene blir fullstendige først når en har funnet og limt inn de riktige merkene. Kristen bok- og mediehandel. 6-i-1 puslebibel -Jesu liv.

Ifølge kristen tradisjon er ikke Bibelen i seg selv å anse som guddommelig eller himmelsk, men vitner om og viser til Guds åpenbaring. Den lutherske lære hevdet at Bibelen som inspirasjon fra Den hellige ånd er ... Med denne bibelandaktsboka får de yngste barna et stykke fra Bibelen hver dag.

RELATERTE BØKER