Kollaps

Kollaps - Jared Diamond | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jared Diamond
DIMENSJON
12,3 MB
FILNAVN
Kollaps.pdf
ISBN
5014927155079

BESKRIVELSE

Endelig i pocket! Hvorfor blomstrer enkelte samfunn, mens andre kollapser? Hva skjedde med menneskene som skapte statuene på Påskeøya, eller med arkitektene bak Maya-pyramidene? Og hva kommer til å skje med oss? Jared Diamonds Våpen, pest og stål revolusjonerte vår historieforståelse. Nå utforsker han hvordan menneskehetens bruk og misbruk av miljøet kan avsløre sannheten om verdenshistoriens største kollapser, fra Anasazi-indianerne i Nord-Amerika til vikingene på Grønland og vår tids Montana. I Kollaps setter Jared Diamond siste nytt på forskningsfronten i et bredt historisk perspektiv. Resultatet er en pageturner som forklarer fortidens dypeste mysterier samtidig som den gir oss håp for fremtiden. «Diamond argumenterer bedre enn noen annen jeg har lest, for sammenhengen mellom miljøarbeid og fredsarbeid. ...boken om historiens samfunnskollapser er en imponerende intellektuell prestasjon i tillegg til at den er nyttig og underholdende lesning. Der hvor analysene nærmer seg vår egen tid, gir den et uerstattelig bakteppe for moderne økonomi og politikk» Trond Berg Eriksen, Aftenposten«Antagelig den viktigste boka du noen gang vil lese.» TIM FLANNERY, SCIENCE«Dette er årets kjøp! Som et helt college-kurs ledet av en engasjerende og briljant professor – alt til prisen av én bok.» BUSINESSWEEKSe National Geographics serie basert på bestselgeren her

0 antonymer for kollaps. 0 relaterte ord for kollaps. Spontant punktert lunge er en tilstand der en lunge punkterer uten at det skyldes en ytre skade.

mai 2020 Sist oppdatert: 13:28, 13. mai 2020 ... Humanister, samfunnsvitere og naturvitere diskuterer i boken kollaps fra sitt faglige ståsted.

RELATERTE BØKER