Babylon Berlin

Babylon Berlin - Volker Kutscher | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Volker Kutscher
DIMENSJON
12,10 MB
FILNAVN
Babylon Berlin.pdf
ISBN
5286617236732

BESKRIVELSE

Berlin 1929: Demonstrasjoner og opptøyer truer rikets sikkerhet. Den unge, ærgjerrige kriminalassistent Gereon Rath er blitt overført til politiets sedelighetsavdeling etter å ha skutt en psykopatisk massemorder i selvforsvar. Men han klarer ikke å la være å blande seg inn i drapsavsnittets arbeid, og da liket av en mann blir funnet i en av Berlins kanaler, øyner Rath sjansen til å oppklare saken og bli forfremmet til avdelingen A. Babylon Berlin er en hardkokt krim med intriger og action, men gir samtidig et levende bilde av den tyske hovedstaden i en rastløs og dekadent tid.

Han står overfor eit moralsk dilemma. Samstundes freistar Kardakow å få tak i gullet frå Sorokin-familien. Babylon Berlin - Third Season.

Saka tek ei uventa vending då Rath gjer ei oppdaging. Samstundes blir eit sovjetisk tog kapra. Babylon Berlin.

RELATERTE BØKER