Jomfrugraven

Jomfrugraven - Jeffery Deaver | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeffery Deaver
DIMENSJON
10,17 MB
FILNAVN
Jomfrugraven.pdf
ISBN
2419501610092

BESKRIVELSE

Jomfrugraven er en intenst spennende og medrivende thriller - hvor klokken tikker og tiden ubønnhørlig renner ut mens forfatteren holder oss fanget i et mesterlig grep. En skolebuss bråstopper på en øde motorvei. I bussen er åtte døve skolejenter og to kvinnelige lærere. De skulle aldri ha stoppet. Tre fanger, desperate og uten skrupler, har nettopp rømt fra fengselet. De har intet å tape. Og nå, med skolejentene som gisler, har de alt å vinne. Rømlingene barrikaderer seg med gislene i en nedlagt slakteri, og betingelsene er knallharde: Hvis de ikke får det som de vil, kommer de til å drepe en jente hver time.Dette er opptakten til et gisseldrama i ypperste klasse, hvor partene blir både med og motspillere i en nervepirrende kamp om jentenes liv. Deaver har skrevet en spennende thriller med enestående karakteristikker og et plott mot slutten av boken som er like logisk som det er oppsiktsvekkende.

Kan sendes mot porto, hentes eller ... Kjøp bøker av Jeffery Deaver. ...

Manhattan Is My Beat (1988); Death Of A Blue Movie Star (1990); Hard News (1991); Mistress of Justice (1992); The Lesson Of Her Death (1993); Shallow Graves (1992); Bloody River Blues (1993) Tilbake til butikken... Produkt informasjon For admin: saft v kont bokkasse nr 20.

RELATERTE BØKER