Svindleren

Svindleren - John Grisham | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Grisham
DIMENSJON
5,97 MB
FILNAVN
Svindleren.pdf
ISBN
4311843717373

BESKRIVELSE

Malcolm Bannisters situasjon innenfor murene ser ikke spesiell lys ut, men han har et ess i ermet. Han vet hvem som drepte dommer Fawcett, og han vet hvorfor. FBI ønsker å vite det, og Malcolm ønsker å fortelle. Men alt har en pris. Spesielt så eksplosiv og farlig informasjon som Malcolm innehar ...Nye, smart, kritikerrost thriller av John Grisham.

Les også: Skattekalender for 2020: Her er de viktigste datoene Svindleren forklarer at dette er betaling han har mottatt i en annen transaksjon, og ber selgeren innløse sjekken. Det overskytende skal overføres tilbake til svindleren.

Nå krever bankene tilbakebetalt pengene sine - fra henne. I over ti dager i november 2015 ble det tatt ut kontanter fra DNB-kontoen i Ghozlos navn. Richard R.

RELATERTE BØKER