Voodoo på vestkanten

Voodoo på vestkanten - Knut Nærum | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Nærum
DIMENSJON
4,12 MB
FILNAVN
Voodoo på vestkanten.pdf
ISBN
5894657552220

BESKRIVELSE

En forbannelse som strekker seg fra det karibiske hav til Oslos aller beste vestkant. Et norsk næringslivseventyr basert på utbytting, pisking og annen uhumskhet. En død mann som nekter å holde seg i graven. En hevn fra det hinsidige. Dette er noen av ingrediensene i Knut Nærums mordmysterium Voodoo på vestkanten. Hvis du bare har tenkt å lese en kriminalroman som forener zombier, kaffeimport og lukkede rom i år, er du jaggu meg kresen.

En død mann som nekter å holde seg i graven. Kjøp Voodoo på vestkanten fra Bokklubber En forbannelse som strekker seg fra det karibiske hav til Oslos aller beste vestkant. Et norsk næringslivseventyr basert på utbytting, pisking og annen uhumskhet.

Et norsk næringslivseventyr basert på utbytting, pisking og annen uhumskhet. En død mann som nekter å holde seg i graven. Voodoo på vestkanten (Kjell Nilsen #3) lydbok.

RELATERTE BØKER