Arven

Arven - Lisa Jewell | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisa Jewell
DIMENSJON
6,84 MB
FILNAVN
Arven.pdf
ISBN
4827925116139

BESKRIVELSE

I London på 1920-tallet begynner folk sakte å vende tilbake til hverdagen etter krigens herjinger. Arlette er ung, vakker og har livet foran seg. På dagtid arbeider hun i varemagasinet Liberty, mens nettene er som en virvelvind av fester, klubber, cocktails og jazz. Men så rammer tragedien, og Arlette flykter til Guernsey og forlater aldri øya.To generasjoner senere ankommer unge Betty Dean London etter en lang reise fra Guernsey. Hun er Arlettes barnebarn og kan knapt vente med å starte sitt nye liv. Men først må hun spore opp den mystiske Clara Pickle, en kvinne som er blitt nevnt i Arlettes testament.I Bettys jakt etter Clara får hun vite ting hun aldri visste om bestemoren, og får innblikk i både kjærlighet, tap og hjertesorg. Kan Arlettes hemmeligheter hjelp Betty på hennes søken etter lykke?En oppløftende og uforglemmelig fortelling om to kvinner i to ulike tidsepoker, fra forfatteren av bestselgerne Barndomshjemmet, Dagen vi møttes og Da jeg fant deg.Lisa Jewell ble født i London i 1968. Hun ga ut sin første bok, Ralph's Party, i 1998. Den ble den mest solgte debutboken i Storbritannia det året. Hun har utgitt 13 romaner, mange av dem er blitt bestselgere. I Norge slo hun for alvor gjennom med romanene Barndomshjemmet og Dagen vi møttes, som lå flere måneder på norske bestselgerlister. Les mer på lisa-jewell.co.uk «Vakker, rørende og umulig å legge fra seg.» Jojo Moyes«Hjerteskjæredne god.» Marie Claire«Må leses!» Express«Den er nydelig skrevet, full av mysterier, sorg og viktigst av alt: kjærlighet.» noveliscious.com«Du vil bli fullstendig grepet av begge historiene etter hvert som familiehemmelighetene kommer til syne.» Heat«Fantastisk ... Umulig å legge fra seg.» Daily Mail«Varm og rørende med et anstrøk av nostalgi» Star«Lisa Jewell blir bare bedre og bedre» Grazia

En mørk og kald vinterdag like etter bestemorens død, vender Erica Calcott og hennes søster Beth tilbake til Storton Manor, et stort og imponerende gods hvor de tilbrakte idylliske somre som barn. Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Arven AS. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. "Arven" er en stor film ifølge Birger Vestmo"Arven" er et helstøpt og sterkt drama som setter spor.

Trenger vi disse fagene og deres verdier i dag? 1. mars 2019.

RELATERTE BØKER