Det vidunderligste

Det vidunderligste - Stine S. Samuelsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stine S. Samuelsen
DIMENSJON
11,2 MB
FILNAVN
Det vidunderligste.pdf
ISBN
8714081732091

BESKRIVELSE

Laura prøver å hjelpe Kornelia, som blir truet på livet. Hun blir selv også utsatt for stor fare. Da det ser som mørkest ut, kommer noen henne til unnsetning - og han gjør mer enn å redde henne ...Varsomt gjengjeldte hun kysset. Det inneholdt alt hun hadde higet etter. Han trengte ikke å si noe mer. Hun visste det nå. «Ja,» hvisket hun ømt.«Ja?»«Jeg vil ikke vente til i morgen. Jeg vil gjerne bli din.»Kysset som beseglet pakten, var mykt og sødmefylt. Av alle underlige saker dukket Nora opp i tankene hennes, men Laura forsto straks sammenhengen. Dette som hendte nå, var hennes vidunderligste. Det hun innerst inne knapt hadde turt å drømme om.

Vi konsentrerer oss om tre sentrale temaer, nemlig synet på det gode ekteskapet som Nora formulerer som «det vidunderligste», datidens kvinnesyn og moralsk hykleri. Laura prøver å hjelpe Kornelia, som blir truet på livet. Hun blir selv også utsatt for stor fare.

Der ringes ute i forstuen; litt efter hører mann at der blir lukket opp. Nora kommer fornøyet nynnende inn i stuen. Det blir fatalt når Nora krever det vidunderligste: at han skal elske henne fordi hun har brutt mot samfunnets lover, noe som vil true hans sosiale posisjon og kanskje frata ham en stilling han har jobbet og slitt for i mange år.

RELATERTE BØKER