Organisk kjemi

Organisk kjemi - Jarle S. Diesen, Alexander H. Sandtorv | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jarle S. Diesen, Alexander H. Sandtorv
DIMENSJON
9,72 MB
FILNAVN
Organisk kjemi.pdf
ISBN
9911525298510

BESKRIVELSE

De fleste kjente stoffer er organiske forbindelser, altså forbindelser som består av karbon. Proteinene i cellene våre, plasten i drikkeflaskene, virkestoffene i medisinene og drivstoffet i bilene våre er hovedsakelig organiske stoffer. Organisk kjemi er fagdisiplinen som handler om strukturen, egenskapene og reaksjonene til disse forbindelsene.

Håvar Skaugrud har laget nettsidene for Skolelaboratoriet i kjemi, UiO. Teksten legger opp til et selvstudium i organisk nomenklatur, der du får presentert en regel med flere eksempler på bruk av regelen og så spørsmål til ... Kjemi er vitenskapen om stoffenes egenskaper, sammensetting og reaksjoner.

(Gemini.no (NTNU & Sintef)) Halvard utvikler morgendagens ... Emnet bygger på KJM1101 - Generell kjemi eller tilsvarende emner. For studenter med KJM1002 - Innføring i kjemi kan emnet være krevende.

RELATERTE BØKER