Sommeren uten menn

Sommeren uten menn - Siri Hustvedt | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri Hustvedt
DIMENSJON
5,88 MB
FILNAVN
Sommeren uten menn.pdf
ISBN
4690016693196

BESKRIVELSE

Når din mann etter 30 års ekteskap plutselig forteller deg at han ønsker en pause fordi han er blitt forelsket i en ung, fransk kollega, hva gjør du da? Mia Fredricksen får sammenbrudd og reiser hjem til sin mors varme favn. Alene i et leid hus raser hun over skjebnen. Men litt etter litt dras hun nesten motvillig inn i livet til menneskene rundt seg: moren og hennes frodige vennekrets på gamlehjemmet, nabokvinnen med to små barn og en høyrøstet, voldelig ektemann, de djevelsk utspekulerte tenåringsjentene hun underviser i lyrikk. Når sommeren uten menn nærmer seg slutten, er Mia ikke tristere, snarere klokere, for hun vet hva hun vil kjempe for og på hvilke premisser.I "Sommeren uten menn" er en velopplagt Siri Hustvedt i sitt ess. Dette er en utfordrende, intelligent og heftig roman om kvinner og jenter, kjærlighet og ekteskap, og den gir et varmt og skjevt blikk på den såkalte kjønnskampen.

Mia får et helt nytt syn på livet etter hvert som sommeren uten menn skrider frem. Publisert på shakespearetidsskrift.no april 2019 Å gjenfinne seg selv Sommeren uten menn på Oslo Nye Teater er en komedie om å bli bedratt og forlatt, den sliter med å finne sin form, men redder seg i land ved fine skuespillerprestasjoner og god publikumskontakt Av Elin Lindberg Siri Hustvedt: SOMMEREN UTEN MENN Dramatisert for… Sommeren uten menn er en underfundig, intelligent og heftig roman av herlige Siri Hustvedt, om kvinner og jenter, kjærlighet og et ekteskap på «pause». Les mer.

Logg inn med samme e-postadresse og passord som du bruker på Aftenposten.no (SPiD-bruker) Send SOMMER til 1905 for å motta en rabattkode. Sakte men sikkert dras hun med i livene til menneskene rundt seg der hun er. Mora og venninnene hennes på omsorgssenteret, nabokvinnen med to små barn og en høyrøstet, sint ektemann og de unge jentene hun underviser i poesi.

RELATERTE BØKER