Norsk litterær årbok 2008

Norsk litterær årbok 2008 Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,25 MB
FILNAVN
Norsk litterær årbok 2008.pdf
ISBN
9645429059611

BESKRIVELSE

Årboka inneholder artikler om litteratur, bøker og debatter som har preget året som gikk. Med bibliografi over norsk litteraturforskning 2007.

Norsk litteraturkritikks historie er et nasjonalt samarbeidsprosjekt (med deltakere fra universitetene i Trondheim, Oslo, Bergen og Agder samt Nasjonalbiblioteket) som har som mål å presentere en teoretisk og empirisk oppdatert analyse av litteraturkritikkens normer, format og funksjonssammenhenger slik disse har ... Norsk litterær årbok er ein institusjon i norsk kulturliv. - Noko av det viktigaste med årboka er å ta vare på og utvikle dei nordiske språka som faglitterært språk.

Skei har oversatt en rekke av Faulkners romaner. Han har i en årrekke vært fagansvarlig for artikler om norsk litteratur og litteraturvitenskap i Store norske leksikon. Ønsker du å laste ned en Norsk litterær årbok 2007-bok? Bra valg! På vår hjemmeside fondueoost.nl finner du boken Norsk litterær årbok 2007 og andre bøker av forfatteren none. Liv Bliksrud, fire bind, Aschehoug 2004-2008.

RELATERTE BØKER