Enslige utsikter

Enslige utsikter - Kolbein Falkeid | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kolbein Falkeid
DIMENSJON
4,55 MB
FILNAVN
Enslige utsikter.pdf
ISBN
2633236870608

BESKRIVELSE

I Kolbein Falkeids dikt kan alle gå inn og hente opplevelser og ny erkjennelse. Det er dikt preget av rolige, gode bilder og en sterk indre sammenheng.Dikteren, som har nådd den aktverdige alder da man i andre tider ble lyttet til, er ikke blitt noen vismann. Han har ikke svarene, men stiller mange spørsmål. Her er ensomhetsobservasjoner knyttet til eget og andres liv, med refleksjoner rundt spørsmålet om ikke denne alenetiltstanden er menneskets egentlige ståsted. Ellers er det fenomenet aldring og følgelig den økende gravitasjonskraft mot jord som opptar forfatteren. Og forundring over fenomenet mot. Til våren! sier vi.Jaja, men det er langt dit.Og hva grønt erhar vingene glemt.

Holder på med: Ny dikt- samling. Pris/stipend: Delte Cappelenprisen med Arvid Hansen i 1985, samt Svenska Akademiens Doblougpris med Lars Saabye Christensen i 1993.

Falkeid hører med blant våre fremste samtidslyrikere. Han henter gjerne sine bilder fra hav og kyst og kombinerer folkelige ... Etter denne boken gikk det seks år uten nye diktutgivelser, men så kom på løpende bånd Gjest, Linedanseren og Utrøstelig bøddel.

RELATERTE BØKER