Fra kaos til kreativitet

Fra kaos til kreativitet - Sissel Isachsen, Elisabeth Juell | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sissel Isachsen, Elisabeth Juell
DIMENSJON
7,88 MB
FILNAVN
Fra kaos til kreativitet.pdf
ISBN
7036186414764

BESKRIVELSE

Idéutvikling og kreativ tankegang er en meget viktig kilde til å lære skapende virksomhet. Denne boken viser eksempler på hvordan man kan få inspirasjon gjennom skapende prosesser, fra idé til ferdig produkt. Idéutvikling og prosesspreget arbeid er ikke noe man kan lese seg til. Det må gjøres! Boken er derfor utformet med en rekke praktiske eksempler som skal trigge den kreative prosessen som alle studenter og andre praktiserende må gjennom. Boken dokumenterer hvordan små, enkle skisser og materialprøver kan utvikles til ferdige arbeider gjennom lek, refleksjon og omarbeidinger frem til ferdiggjøring, samt at det er mange veier som kan føre fram til mål. Boka passer for studenter som arbeider med tekstil og design innen profesjonsstudier og lærerutdanningen. Den er også aktuell for alle som er opptatt av kreativitet innen tekstilfaget. Sissel Isachsen og Elisabeth Juell er høgskolelektorer ved Høgskolen i Oslo, avdeling for estetiske fag. Sissel har mesterbrev i kjole- og draktsyerfaget og har drevet eget firma i 15 år. Elisabeth er utøvende kunstner i tegning/maleri og tekstil.

På den annen side kan kreativitet også hjelpe oss i vårt daglige liv både med små og store problemer. Det hjelper oss også til å komme opp med geniale løsninger for problemer som ennå ikke er løst med den «normale» ruten. Til Synne, min sjarmerende Charmis-partner: Tusen takk for at du inviterte meg til å bli med på dette garneventyret! Det at du som er en så kul og bra dame spurte nettopp meg om vi skulle starte business sammen var verdens beste selvtillitsboost! Til min kjære datter, Frøya: Din styrke er min motivasjon.

Høgskolen i Oslo og Akershus. Læs mine refleksioner om Corona kaos, kærlighed og kreativitet - om hamstring og menneskelig styrke. Det er en vild tid vi oplever lige nu - på godt og ondt.

RELATERTE BØKER