Ølguiden 2020

Ølguiden 2020 - Knut Albert Solem | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Albert Solem
DIMENSJON
4,48 MB
FILNAVN
Ølguiden 2020.pdf
ISBN
3411412698975

BESKRIVELSE

550 øl, 70 bryggerier! Dette er den mest komplette øl-guide som er utgitt i Norge. Hele 550 forskjellige øl blir beskrevet og vurdert. Det er også satt av plass til at du kan gjøre dine egne notater om de enkelte ølsortene og gi dem terningkast. Boken gir en oversikt over alle norske ølsorter som er å få i butikker, ølutsalg og på Vinmonopolet. Alle flaskeøl er avbildet og beskrevet. I tillegg får du en oversikt over alle hovedtypene av øl som brygges av de norske bryggeriene. Nytt av året er de beste anmeldelsene fra andre kilder.

Knut Albert Solem. Anmeldelse: Vi Menn, Den Store Norske Ølguiden. Den Store Norske Ølguiden er delt inn i tre hoveddeler: Artikler fra boka «Øl Til… 20.

Viser 1 - 6 av 6 Köp billiga böcker om Öl + 2020 i Adlibris Bokhandel. För dig som älskar böcker! ...

RELATERTE BØKER