Fordømte Leeds

Fordømte Leeds - David Peace | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Peace
DIMENSJON
5,83 MB
FILNAVN
Fordømte Leeds.pdf
ISBN
2716487974435

BESKRIVELSE

I 1974 tok den brilliante og kontroversielle Brian Clough sitt kanskje mest eksentriske valg: Han takket ja til jobben som Leeds Uniteds manager, en klubb han hatet, og som hatet ham.Brian Clough oppnådde enestående suksess i Derby og Nottingham Forest, men det er en annen historie. Dette er historien om de 44 dagene han fikk som sjef for Leeds, om intriger, maktkamper og hans egne tanker omkring det som skjedde. Det ble en katastrofe for klubben, og Clough fikk sparken under stor medieoppmerksomhet. Fordømte Leeds har blitt betegnet som den beste romanen som noen gang er skrevet om sport.

Men I 1974 var han manager i Leeds United, en klubb han hatet, og som hatet ham. Oppholdet varte i 44 dager, og er temaet for denne boken. Kjøp Fordømte Leeds fra Bokklubber I 1974 tok den brilliante og kontroversielle Brian Clough sitt kanskje mest eksentriske valg: Han takket ja til jobben som Leeds Uniteds manager, en klubb han hatet, og som hatet ham.

Finnes som e-bok. Brian Clough overtok som manager for Derby County i 1967.

RELATERTE BØKER