Møt din skytsengel

Møt din skytsengel - Märtha Louise, Elisabeth Samnøy | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Märtha Louise, Elisabeth Samnøy
DIMENSJON
12,26 MB
FILNAVN
Møt din skytsengel.pdf
ISBN
6470471190149

BESKRIVELSE

Det viktigste vi ønsker å formidle, er gleden og spenningen det ligger i ha et ærlig møte med seg selv, skriver forfatterne av denne boken. Når du har det, kan du oppdage kvaliteter ved deg selv som du ikke ante at du hadde.Møt din skytsengel er en selvutviklingsbok med en åndelig dimensjon. Her gir forfatterne råd og veiledning om hvordan man kan komme i kontakt med den positive kraften i seg selv. De formidler at alle mennesker har mulighet til å kunne oppnå større selvforståelse, selvtillit og selvaksept ved å lære å lytte til seg selv og sin egen intuisjon.Boken er bygget opp på en måte som gjør den egnet både for nybegynnere og viderekommende innen selvutvikling, med en teoretisk og en praktisk del. Via en rekke bevisstgjørende meditasjonsteknikker gir den en innføring i det å opparbeide en større lydhørhet i forhold til seg selv; drømmer, ønsker og behov. Forfatterne gir i tillegg sjenerøst av egne erfaringer, og forteller om opplevelser og prosesser som har hatt avgjørende betydning for deres egne veivalg i livet.Dypest sett handler denne boken om den store gleden ved å kunne oppdage ressurser i seg selv som man ikke er klar over, som både kan hjelpe og overraske positivt: Du husker kanskje hvordan det var å gå på skattejakt som barn? skriver forfatterne. Nå har du muligheten til å kjenne den samme iveren og sitringen etter å finne skatten. Men denne gangen er skatten deg.Les utdrag fra boka

De formidler at alle mennesker har mulighet til å kunne oppnå større selvforståelse, selvtillit og selvaksept ved å lære ... Møt din skytsengel. 3.62 77 5 Forfatter: Elisabeth Nordeng, Prinsesse Märtha Louise Innleser: Svein Tindberg, Elisabeth Nordeng, Prinsesse Märtha Louise.

Finnes som lydbok. Det viktigste vi ønsker å formidle, er gleden og spenningen det ligger i ha et ærlig møte med seg selv, skriver forfatterne av denne boken. Møt din skytsengel Dimensioner 172 x 245 x 20 mm Vikt 672 g SAB Dokb ISBN 9789153435402.

RELATERTE BØKER