Politikkens allmenngjøring

Politikkens allmenngjøring - Hilmar Rommetvedt | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilmar Rommetvedt
DIMENSJON
6,11 MB
FILNAVN
Politikkens allmenngjøring.pdf
ISBN
1647668402575

BESKRIVELSE

I et samfunn preget av større åpenhet, økt mangfold og sterkere samordningsbehov er allmenngjøring og alliansebygging viktige nøkler til forståelse av politikkens virkemåte. Med sin tese om politikkens allmenngjøring i et nypluralistisk demokrati presenterer forfatteren et bilde av utviklingen i norsk politikk som står i kontrast til flere tidligere fremstillinger. Denne utgaven er oppdatert og supplert med en rekke nye opplysninger om utviklingen i norsk politikk. Hilmar Rommetvedt er dr.polit., forskningsleder ved IRIS International Research Institute of Stavanger og professor II ved Universitetet i Stavanger. Han har publisert en rekke bøker og artikler om politiske institusjoner og prosesser, både nasjonalt og internasjonalt. Om tidligere utgaver: «En liten klassiker.» Hege Skjeie, professor, Universitetet i Oslo «Dette må være en av de beste og mest interessante fremstillingene jeg noensinne har lest ... vi er mange som har fått aha-opplevelser.» Wegard Kyoo Bergli, tidligere student, Universitetet i Oslo «Koser meg ... denne var interessant.» Kjetil Løset, politisk reporter, TV2 «Boken har en masse nyttig informasjon, og jeg har lært mye av å lese den.» Johan P. Olsen, professor emeritus, ARENA «Velskrevet og veldokumentert om Stortingets makt og innflytelse. Jeg har hatt store glede og nytte av boken.» Tore Grønlie, professor emeritus, Universitetet i Bergen

Parliamentary Change in the Nordic Countries. Scandinavian library. «For å få flere i arbeid, er vi i gang med en større omlegging av Nav», uttalte arbeidsminister Anniken Hauglie i september 2017 (Skårderud 2017).

Legg i ønskeliste. Politikkens allmenngjøring og den nypluralistiske parlamentarismen.

RELATERTE BØKER