Vestlandskviss

Vestlandskviss - Janne Nygård, Halvor Folgerø | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Janne Nygård, Halvor Folgerø
DIMENSJON
10,8 MB
FILNAVN
Vestlandskviss.pdf
ISBN
1422715933423

BESKRIVELSE

Kvissboka for deg som kjem frå Vestlandet, bur på Vestlandet eller skulle ønskje du var ein vestlending.Vestlandet er paradis på jord, med blå fjordar, høge fjell og grepa menneske. Men Vestlandet er òg ras, regn, nedlagde ferjer og geiter midt i vegen. Vestlandskviss tek deg med på ei reise langs E39, gjennom frodige eplehagar, bedehus og industri i verdstoppen.Kva kan du eigentleg om Stavanger-bølgja i norsk film? Eller tradisjonsmat frå Møre? Og kven var det som sa: «Alt har ein ende, unntatt husarbeid og helvetes pine»? Vi berre spør - og håpar du har svar.I boka finn du kategoriar som «Vestlendingar som har flytta til Austlandet», «På smelteverket» og «Fullfør ferjesambandet». Vi har òg fått hjelp frå kjentfolk: Gunnar Staalesen har skrive ein vestlandsk krimkviss, og Linda Eide har laga ein kviss om seg sjølv (ja, det er sant!).Spørsmål i alle kategoriar. Passar for heile familien.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788234000379 Vestlandskviss tek deg med på ei reise langs E39, gjennom frodige. Kvissboka for deg som kjem frå Vestlandet, bur på Vestlandet eller skulle ønskje du var ein vestlending.

Bøker Kjøp bøker av Janne Nygård. Toggle navigation.

RELATERTE BØKER