Charlie og den store glassheisen

Charlie og den store glassheisen - Roald Dahl | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roald Dahl
DIMENSJON
11,33 MB
FILNAVN
Charlie og den store glassheisen.pdf
ISBN
2710666548254

BESKRIVELSE

Glassheis ute av kurs! Willy Wonka er et geni når det gjelder sjokolade, men Charlie og familien hans tviler på Wonkas evner når det gjelder å styre en glassheis. I denne frittstående fortsettelsen av Charlie og sjokoladefabrikken har heisen kommet ut av kurs og er på vei ut i verdensrommet. Klarer den oppfinnsomme eks-sjokoladefabrikkdirektøren å få dem tilbake til jorda?

Roald Dahl Danny og den store fasanjakten . 119,-På lager.

Fjerde bok: Charlie og sjokoladefabrikken Femte bok: Charlie og den store glassheisen. Kjøp Charlie og den store glassheisen fra Bokklubber Glassheis ute av kurs! Willy Wonka er et geni når det gjelder sjokolade, men Charlie og familien hans tviler på Wonkas evner når det gjelder å styre en glassheis. I denne frittstående fortsettelsen av Charlie og sjokoladefabrikken har heisen kommet ut av kurs og er på vei ut i verdensrommet. Charlie og den store glassheisen (Charlie Bucket #2) lydbok.

RELATERTE BØKER