Innføring i makroøkonomi; oppgaver og løsninger

Innføring i makroøkonomi; oppgaver og løsninger - Leiv Opstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leiv Opstad
DIMENSJON
3,90 MB
FILNAVN
Innføring i makroøkonomi; oppgaver og løsninger.pdf
ISBN
2848616154751

BESKRIVELSE

Denne oppgaveboka hører til læreboka Innføring i makroøkonomi for økonomisk-administrative studier, som formidler sentrale makroøkonomiske problemstillinger. Forfatteren ønsker å bidra til å gi studentene en grunnleggende innsikt, slik at de kan forstå og delta i økonomiske diskusjoner.Det er knyttet oppgaver til hvert enkelt kapittel. På denne måten får brukerne av læreboka trening i å løse oppgaver og kan derved arbeid mer aktivt med stoffet.Boka inneholder tre typer oppgaver - flervalgsoppgaver, teorioppgaver og regneoppgaver - og avsluttes med løsningsforslag og fasit. I tillegg har boka et utvalg av eksamensoppgaver med løsninger.

Norge har en svært åpen økonomi, og det som skjer utenfor landets grenser får stor betydning for landets økonomi. (2011) Innføring i makroøkonomi - oppgaver og løsninger. Cappelen Damm AS.

ISBN 9788245607529, 1999, Kjell Banken, Else Margrethe Nyhuus . Fra 60,-Kjøp Selg.

RELATERTE BØKER