Spirituell økologi

Spirituell økologi - Rudolf Steiner | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rudolf Steiner
DIMENSJON
9,85 MB
FILNAVN
Spirituell økologi.pdf
ISBN
5782988990152

BESKRIVELSE

«Livet blir til ut fra hele universet og ikke bare ut fra det jorden gir oss. Naturen er et hele, og krefter virker fra alle sider. Den som har åpne sanser for de åpenbare virkninger av disse krefter, kan forstå naturen.» Rudolf SteinerRudolf Steiner (1861-1925) har med sitt livsverk vist en vei fraen klartskuende økologisk tenkning til en bred kulturell fornyelse. Biologisk-dynamiskjordbruk, antroposofisk pedagogikk og medisinhar sine røtter i et verdensbilde hvor mennesket, naturenog kosmos danner en helhetlig sammenheng.Spirituell økologi inneholder tekster fra Steinersskrifter og foredrag, utvalgt og kommentertav Matthew Barton.«At Steiner i sin økologiske tenkning var langt forut for sin tid, er det ingen tvil om. . Tiden for en slik økologisk livsanskuelse, der menneskets selverkjennelse er en vesentlig bestanddel, er forlengst inne . og den kan fremdeles redde oss.»Fra bokens forord avThomas Hylland Eriksen,professor i sosialantropologi

Biotiske faktorer kan for eksempel være planter og dyr som fungerer som konkurrenter, mat eller predatorer, men også ting som har vært levende, som døde ... Sommeruka "Spirituell økologi" ønsker å invitere til å øve sammen å lese på en eksakt måte i "naturens bok", i en ukes sommerretreat - med offentlig debattforum i Oslo i forkant og ekskursjoner og frie initiativer i etterkant. Hvis du fremdeles vil ha mer, inviteres du til den påfølgende ukes vandring i fjellet. Økologien er læren om hvordan alt liv henger sammen.

Et økosystem er en naturtype med organismer tilpasset et bestemt naturmiljø. av Norges fremste spirituelle tidsskrift rett hjem i posten. I hvert nummer finner du intervjuer, reportasjer og artikler om spiritualitet, økologi og bærekraftig utvikling.

RELATERTE BØKER