Tusen takk, mamma

Tusen takk, mamma - Jenny Kempe | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jenny Kempe
DIMENSJON
8,30 MB
FILNAVN
Tusen takk, mamma.pdf
ISBN
1064561216227

BESKRIVELSE

Alle mødre er unike ... Noen å leke med; le og gråte med. Å komme til når du har vondt. Denne boken er til en helt unik person. I 2009, overveldet av den endeløse rekken dårlige nyheter i media, bestemte Jenny Kempe seg for å ta et halvt års pause fra aviser, TV og radio. Hun rettet fokuset mot de tingene i livet som gjorde henne glad; tok seg tid til venner og familie og til å "bare være". Resultatet er den herlige og positive gavebokserien "Livet er herlig". Hver tittel er laget for å varme hjertet ditt og gi deg et smil om munnen. Som gaver vil disse bøkene lyse opp dagen, eller til og med livet, til noen du er glad i.

Gevinsten av at flere sykler mer, er betydelig for alle. Tusen takk for tankene, mamma! Jeg kan kanskje ha vært fem-seks år da jeg ble informert om at vi skulle adoptere ei lita jente fra et land langt, langt borte. Tusen takk Mamma Jeg har fått påskepakke fra mamma og pappa i Bodø. Alltid spennende når den skal pakkes opp.

februar, 2020 av Ragnhild Kristine Vartdal Espelund. Foto: Tro & Medier.

RELATERTE BØKER