Å lede mennesker

Å lede mennesker - Anne Hilde Hals, Ingebjørg Trydal, Andreas Aase | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Hilde Hals, Ingebjørg Trydal, Andreas Aase
DIMENSJON
7,13 MB
FILNAVN
Å lede mennesker.pdf
ISBN
5650790505530

BESKRIVELSE

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788292712450 Hvorfor er det så krevende å lede mennesker gjennom omstillingsprosesser og hvordan gjøre dette på en god måte? I dette landskapet er gevinstrealisering en viktig driver. Gevinststyring har ofte fokusert på å stille folk til regnskap for målene som opprinnelig ble prognostisert, dette er nå historie. Emosjonell ledelse er kjernen i relasjonskompetanse og relasjonsledelse.

Som medarbeider kan vi konsentrere oss om å bygge våre egne styrker og ferdigheter. Ledere må flytte fokus og ta ansvar for å bygge styrker og ferdigheter hos sine medarbeidere.

RELATERTE BØKER