Det muliges kunst

Det muliges kunst - Jon Gangdal | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Gangdal
DIMENSJON
10,40 MB
FILNAVN
Det muliges kunst.pdf
ISBN
5958006268981

BESKRIVELSE

Mange av oss bruker krefter på å forsøke å bli som andre, i stedet for å kjempe for å bli den beste utgaven av oss selv. Denne boken forteller hvordan vi kan få et verdig og naturlig liv - uansett hvem vi er. Det handler om å ta utgangspunkt i hvilke muligheter vi har, ikke i hva vi måtte ha av svakheter og begrensninger. På Beitostølen Helsesportsenter har de jobbet etter dette prinsippet siden Erling Stordahl startet senteret for 50 år siden. Det har hjulpet tusenvis av mennesker til et nytt syn på livet. I boken får du møte noen av dem og høre hvordan Stordals personlige reise dannet grunnlaget for en livsfilosofi som er gyldig for alle som synes livet kan være krevende iblant. Kong Harald har skrevet forordet i boken.

Få overblik over mulighederne og en helt konkret plan for din kommunikation, som hurtigt kan blive omsat til handling. Politikk er det muliges kunst, men jussen synes nå å ha blitt det umuliges kunst. Og juristen Hyde har selvsagt rett i at loven må være der for å sikre demokratiet, ytringsfrihet og likhet ... «Det muliges kunst» handler om å ta utgangspunkt i hvilke muligheter vi har, ikke i våre svakheter og begrensninger.

Blir kompromissene for store og for mange, mister man ikke bare selvrespekten og omdømmet. I lengden vil det også gå ut over partienes identitet. Kjøp 'Det muliges kunst, 50 år med Beitostølen helsesportsenter' av Jon Gangdal fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER