Foreldreskapet: En bruksanvisning!

Foreldreskapet:  En bruksanvisning! - Therese G. Eide | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Therese G. Eide
DIMENSJON
9,98 MB
FILNAVN
Foreldreskapet: En bruksanvisning!.pdf
ISBN
7666386767812

BESKRIVELSE

Hvorfor følger det ikke med en bruksanvisning når man blir foreldre? Fortvil ikke! Endelig har du en! Med humor, vidd og en beroligende senk-skuldrene-holdning, guider Therese G. Eide deg gjennom de første årene som nybakte foresatte. Tegneserien Intet Nytt fra hjemmefronten erobrer stadig nye hjerter og går fast i et titalls norske aviser, samt blader som Foreldre & Barn, Lunch og Radio Gaga. Bok 1 i serien ble kåret av nettstedet Empirix som en av fjorårets (2019) tre beste utgivelser.

Nielsen og Øverlis ultimate pubquiz (BOK) Atle Nielsen ... Foreldrene får en «bruksanvisning» på barnet som gjør at de opplever økt trygghet og mestring, og som fremmer det gode tidlige samspillet. Når foreldrene forstår hva barnet trenger, er min påstand at de vil legge bort mobiltelefonen, og at det skal enda mer til for at de utøver vold. Ergobaby produkter hjelper deg å bære barnet ditt på en trygg og ergonomisk måte både for deg og ditt barn.

Min side; Logg ut Logg inn; Hjem; Hovedbok; Medlemsblad; Medlemstilbud © Platekompaniet - For å gi deg en bedre opplevelse av nettbutikken bruker Platekompaniet cookies. I innstillingene til din nettleser kan du selv velge å slette ... Her finner du alle våre bøker innen emnet familie og relasjoner.

RELATERTE BØKER