Jesu undere. En vannmalebok

Jesu undere. En vannmalebok lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,84 MB
FILNAVN
Jesu undere. En vannmalebok.pdf
ISBN
6058508162243

BESKRIVELSE

Dette er en morsom aktivitetsbok med seks bibelske fortellinger om Jesu undere. Ved å bruke vannpennen som følger med, gjør barna de enkle strektegningene om til fargerike bilder fulle av detaljer. Fargene forsvinner når arket tørker, og kan «males» igjen og igjen. Passer for barn fra tre år.

Da paret endelig nådde frem, fødte hun Jesus og la ham i en krybbe. Forklaringen: Det er godt dokumentert at romerne gjennomførte flere folketellinger i årene rundt Jesu fødsel. Augustus hadde vært keiser en stund da Jesus ble født, og han hadde gjennomført en reform av myntsystemet.

Lignelse blir særlig brukt i Bibelen om enkle fortellinger som skal fremstille en sannhet, etisk lærdom eller lignende. I daglig språkbruk brukes lignelse (for eksempel Jesu lignelser) om hele fortellinger som anvendes til å anskueliggjøre og forklare, men dette er egentlig en sterkt ... 4.

RELATERTE BØKER