Kunsten å skynde seg sakte

Kunsten å skynde seg sakte - Torhild Holthe | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torhild Holthe
DIMENSJON
5,62 MB
FILNAVN
Kunsten å skynde seg sakte.pdf
ISBN
2982523872883

BESKRIVELSE

Denne håndboken skal være til hjelp for helsepersonell som er involvert i å vurdere tiltak for personer med demens, der tekniske hjelpemidler kan være aktuelt for å støtte opp om aktivitet og deltakelse i hverdagen.Boken vil være et redskap for å bli kjent med noe av teknologien som finnes og hvilke prosedyrer som må ivaretas for at denne skal være aktuell og til nytte for personer med demens og deres støtteapparat.I Demensplamn 2015 ble det foreslått å utarbeide en håndbok omformidling av tekniske hjelpemidler. Oppdraget ble knyttet til utviklingsprogrammet om yngre personer med demens og bygger på kunnskap prosjektet ga om hjelpemiddelformidling til denne brukergruppen og fra samarbeid med NAV hjelpemiddelsentraler.

Nasjonalt kompetansesenter for aldring og Skip to the end of the images gallery . Skip to the beginning of the images gallery .

Kronikk og debatt, Dagens Medisin 15/2016 Skynde seg sakte Blogging for bloggingens del er ikke noe poeng for meg, selv om det ligger mye egenterapi i dette for min egen del. Under prosessen jeg har vært gjennom har jeg først og fremst følt på ensomheten. Å skynde seg langsomt.

RELATERTE BØKER