Livet i Salmenes bok

Livet i Salmenes bok - Geir Hellemo | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Hellemo
DIMENSJON
8,82 MB
FILNAVN
Livet i Salmenes bok.pdf
ISBN
6200631849746

BESKRIVELSE

De bibelske salmene er overraskende friske og virkelighetsnære. Her beskrives livet på måter som er skremmende gjenkjennelige: Det dreier seg om ensomhet og gudsforlatthet, fiendskap og maktmisbruk, sykdom og indre mørke. Det forunderlige er at de menneskene som har opplevd alt dette, står så støtt. Hvordan får de det til? Hvordan kan de glede seg over tilværelsen og være takknemlige overfor livet, når de har møtt så mye motgang?

Trykk her for å se bibel oversikt for Salmenes bok (bilde åpnes i nytt vindu) Bibelforklaringen går nå over fra de historiske bøker til de poetiske. Da er det på sin plass å ta med noen opplysninger om den hebraiske diktning. För att du inte tog det gudomliga (N13 358) T: Olov Hartman 1970 M: Börge Ring (1975) Det finnes mange poetiske tekster i Bibelen, og de ble sikkert resitert og/eller sunget, som f.eks.

Jødenes store bønnebok inneholder ca. 70 salmer.

RELATERTE BØKER