Matematisk verktøykasse

Matematisk verktøykasse - Inger Christin Borge | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger Christin Borge
DIMENSJON
11,82 MB
FILNAVN
Matematisk verktøykasse.pdf
ISBN
9162817485073

BESKRIVELSE

Denne læreboken for 1. årsstudier på bachelornivå er en matematisk verktøykasse for videre realfagsstudier, og den bygger på R1- eller S1+S2-matematikk fra videregående skole. I boken settes matematikken du har lært inn i en større og mer anvendt sammenheng. Matematisk kompetanse spiller en svært viktig rolle i dagens samfunn. Spesielt stiller utviklingen av teknologi høye krav til matematiske kunnskaper. Målet er å gi deg en forståelse av hvordan ulike typer problemstillinger kan modelleres, dvs. oversettes til matematikk. Modellene gir opphav til de forskjellige likningene vi tar for oss og som du lærer å løse. Ny matematikk som trengs til dette, lærer du underveis. Boken er delt inn i tre hovedtemaer: lineære likningssystemer, differenslikninger og differensiallikninger. Ved hjelp av motiverende eksempler og oppgaver som ikke krever spesialkunnskap, ønsker vi å få frem hvordan matematiske metoder og anvendelser i blant annet informatikk og biologi går hånd i hånd.

I boken settes matematikken du har lært inn i en større og mer anvendt sammenheng.Matematisk kompetanse spiller en svært viktig rolle i dagens samfunn. Kjøp Matematisk verktøykasse fra Norske serier Denne boken gir deg en matematisk verktøykasse for videre realfagsstudier. Den byffer på R1 (2MX) eller S1+S2 (2MZ+3MZ), og matematikken du har lært blir satt inn i en større og mer anvendt sammenheng. Matematikk kan beskrives som en gruppe relaterte emner der en studerer objekter karakterisert med størrelse, orientering og/eller form, og også relasjoner mellom disse objektene.

Det finnes imidlertid ingen allment anerkjent definisjon av matematikk. Faget kan også omtales som en vitenskap som undersøker abstrakte strukturer, deres egenskaper og mønstre. Verktøykasser Verktøytavler Verktøyvesker Verktøyvogner Lukk meny 15 Treff Verktøykasse, aluminium.

RELATERTE BØKER