Verksted som verktøy

Verksted som verktøy - Asle Farner | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Asle Farner
DIMENSJON
11,5 MB
FILNAVN
Verksted som verktøy.pdf
ISBN
3372670184210

BESKRIVELSE

Boka forklarer hvordan man kan bruke verksted som arbeidsform i planleggings- og utviklingsarbeid. Den beskriver hvordan verksted kan være en prosessrettet arbeidsform som tilrettelegger for samspill, medvirkning og nytenkning. Boka knytter verksted som arbeidsform til planleggingsteori og prinsipper for kommunikasjon og samarbeid og tar for seg design av verksted til ulike formål, konkrete teknikker for gjennomføring og gir eksempler fra gjennomførte verksteder. Har litteraturliste.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Verksted.

Slik forutsetning kan være nødvendige tillatelser, egnet sted, verktøy, utstyr og kompetanse. Særlig arbeidstillatelse kan gis for følgende typer arbeid på kjøretøy: a) Verktøy og verkstedutstyr Når det gjelder våre sortiment av verktøy og verkstedutstyr, følger vi en enkel filosofi: å skape et nøye utvalgt sortiment av høy kvalitet til riktig pris.

RELATERTE BØKER