Jeg fant

Jeg fant - Margaret Skjelbred | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Margaret Skjelbred
DIMENSJON
8,73 MB
FILNAVN
Jeg fant.pdf
ISBN
8710172264081

BESKRIVELSE

I anledning Margaret Skjelbreds 30-årsjubileum som forfatter, utgis en ny og omfattende utgave av hennes poesi fra 1983 og til i dag.I 1983 debuterte Margaret Skjelbred som forfatter med diktsamlingen Det er aleine du er, og før romandebuten Lerkehjerter i 1997, var det først og fremst som lyriker hun var kjent. Flere av diktene er blitt tonsatt og sunget. Det er mange som har et nært forhold til diktene hennes, ikke minst på grunn av helt særegne opptredener og opplesninger. Flere av diktsamlingene er ikke lenger å få tak i, og derfor gir vi ut, i anledning hennes 30-årsjubileum som forfatter, en ny og omfattende utgave av Margaret Skjelbreds poesi. Samlingen er redigert av Tiril Broch Aakre, som også har skrevet et etterord.

Sendes innen 3-4 virkedager. Kjøp boken Da jeg fant deg av Lisa Jewell (ISBN 9788202549107) hos Adlibris.com.

Jeg var tilfeldig innom for å kjøpe eplekasser hos Den blå Ballong i Dilling, ikke langt fra Larkollen og til min store glede oppdaget jeg at de ikke bare solgte kjempefine gamle eplekasser (til kun 100,- per stk) og mange andre spennende gamle saker, men også ... Dersom du har rett til fastlege, kan du selv finne og bytte til ønsket lege på helsenorge.no. Bytt fastlege her. Kjøp 'Da jeg fant deg' av Lisa Jewell fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER