Marias bok

Marias bok - Anne-Britt Markman | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Britt Markman
DIMENSJON
3,97 MB
FILNAVN
Marias bok.pdf
ISBN
4921488872863

BESKRIVELSE

I denne boka forteller Marias mor om det å miste et kjært barn, om den dype sorgen og om hvordan hun fant veien videre. Det viste seg at Maria hadde en genfeil, som gjorde henne syk og hun døde etter en beinmargstransplantasjon, 10 år gammel. Det handler ikke om å glemme eller redusere sorgen, men å bygge på gleden: «På et tidspunkt nådde jeg en dyp forståelse av at min kjærlighet til Maria er større enn sorgen over at hun er død, og at denne kjærligheten ikke blir borte. Om jeg bare tenker på at jeg har mistet Maria, har jeg det forferdelig. Om jeg tenker på hvem hun var og at jeg fikk henne, har jeg det godt». Boka viser at valg av perspektiv er livsviktig: «Jeg forsto at hvordan jeg velger å tenke om det som har hendt, vil avgjøre resten av mitt liv.» Vi kan ikke velge bort å ha opplevd et tap, men vi kan velge hvordan vi vil forholde oss til tapet og sorgen. Dette er en fortelling om livsmestring i vid forstand, en fortelling som viser veier videre. Det er også en berørende historie om glede, vennskap og nærvær i livet.

Hun mottok Amandaprisen i klassen for beste kvinnelige birolle i 2016, for rollen som Nina i Kjersti Steinsbøs Hevn (2015). Blant hennes øvrige filmroller er Grete i Babycall (2011) og Wenche i Nåde (2012).

Javier Marías was born in Madrid.His father was the philosopher Julián Marías, who was briefly imprisoned and then banned from teaching for opposing Franco (the father of the protagonist of Your Face Tomorrow was given a similar biography). Marías is the fourth of five sons and spent parts of his childhood in the United States, where his father taught at various institutions ... I anledning høytiden for jomfru Marias opptagelse i himmelen gjengir vi begynnelsen av kapitlet «Marias opptagelse» fra Wilfrid Stinissens bok «Maria i Bibelen og i vårt liv», oversatt av Gunnar Wicklund-Hansen og utgitt på St Olav forlag: XI Marias opptagelse.

RELATERTE BØKER