Møkkamor

Møkkamor - Tuva Jorfald | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tuva Jorfald
DIMENSJON
12,23 MB
FILNAVN
Møkkamor.pdf
ISBN
9117398994399

BESKRIVELSE

Dette er boken om det uperfekte foreldreliv!Hva skjer når du som singelmamma treffer drømmemannen på Tinder som har barn fra før og du attpåtil blir gravid ganske kjapt? Når du plutselig ender opp fastlåst med en skokk unger og to hunder? Og hva med jobbkarrieren? Det er da Tuva Jorfald kommer med sitt motto «det får være greit».Jorfald deler rikt av sine erfaringer. Om utfordringene rundt det å være mor (og stemor) og hvordan få hverdagen til å fungere (er det egentlig likestilling i hjemmet?). Om å ta vare på seg selv og et stadig skrantende kjæresteforhold. Om svett salami og oppkast. Og om - at uansett hvor gæren man kan bli av ungene (og det får være greit) - elsker dem over alt.Møkkamor er en morsom og utleverende bok, men samtidig saklig og alvorlig om temaer alle foreldre vil kjenne seg igjen i. Her får du tips og råd du trenger og kan ha glede av i en hektisk hverdag.

Velg selv om du vil hente boken i butikk, eller få den tilsendt via post. Fri frakt på ordre over 299 kr. Møkkamor er en morsom og utleverende bok, men samtidig saklig og alvorlig om temaer alle foreldre vil kjenne seg igjen i.

2,186 Følgere Følg. 1,419 Følgere Følg - annonse - Nyheter.

RELATERTE BØKER